♡ Handmade with love ♡ Gratis verzending boven €70,- (NL) ♡ Eenvoudig betalen via iDEAL♡

Bedankjes, kleine cadeautjes voor bijvoorbeeld huwelijk, afscheid of de juf

 

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeautje geschikt voor allerlei gelegenheden?  Dan is deze categorie echt perfect voor jou!

Juffen bedankje

€ 5,00

Juffen bedankje

€ 5,00

Zoek je iets om de juf te bedanken voor het afgelopen schooljaar. Hier zal de juf blij mee zijn, weer eens wat anders dan bijvoorbeeld chocolade of zeep.

Bij het glazen flesje met mini droogbloemen boeketje zit een kaartje voor de Juf. Hier kun je zelf nog een lieve boodschap op schrijven.

Verkrijgbaar in drie verschillende kleurstellingen, natural, pink en colorful

 

Flesje is 6 cm hoog, totale hoogte inclusief droogbloemetjes is ca. 16 cm.

De vaasjes worden steeds met de hand samengesteld en kunnen kleine verschillen vertonen met de foto’s.

 

Glazen flesje met mini droogbloemenboeketje in doorzichtig zakje. Super leuk huwelijksbedankje als aandenken van jullie trouwdag.

 

Neem contact op als je specifieke wensen hebt zoals bijvoorbeeld kleurstelling dan maken wij een offerte op maat, mail naar:info@droogbloemenbox.nl

Deze schattige mini vaasjes met droogbloemetjes zijn echt perfect als bedankje voor verschillende gelegenheden.

Ze kunnen ook gepersonaliseerd worden. Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleurstelling, zodat ze bij het thema van e bruiloft passen? Of wil je er een persoonlijke sticker of kaartje bij, er is van alles mogelijk.

 

Of zoek je een klein kadootje om de collega's waarmee je hebt samengewerkt te bedanken? Dan is dit een leuk en uniek afscheidscadeautje 

Maar natuurlijk ook een leuk doopsuiker alternatief met droogbloemen.

 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw gelegenheid? Neem contact op met Gabrielle: info@droogbloemenbox.nl dan bekijken we samen de mogelijkheden en maken wij een offerte op maat.

 

De droogbloemenkadootjes worden met de hand samengesteld en kunnen daardoor iets afwijken vande foto’s.